Anthelios Anti-Imperfecties Crème SPF50

16.95

50 ml

Artikelnummer: MB144800 Categorieën: , , ,

Beschrijving

La Roche-Posay  Anthelios Anti-Imperfecties Corrigerend Gel-Crème SPF50+ is een dermocosmetisch zonbeschermingsproduct verrijkt met Salicylzuur en Niacinamide. De formule biedt een zeer hoog en breed spectrum bescherming (UVA/UVB) en helpt beschermen tegen schade door infrarood-A straling en vervuiling. Geschikt voor een huid met neiging tot acne die het risico loopt op littekens en reacties na het zonnen. Geeft een langdurig mat effect, zeer waterbestendig, voor vette huid en ook geschikt voor huid met neiging tot acne die risico loopt op door UV-geïnduceerde littekens en reacties na het zonnen (terugkeer effect). Speciaal voor zeer hoge zonintensiteit, is fotostabiel en niet-comedogeen.

  • XL-PROTECT™ biedt zeer hoge, fotostabiele, breed spectrum bescherming tegen UVA/UVB-stralen. Optimale verhoogde SPF 50+ bescherming tegen UVA-stralen (hoger dan de Europese aanbeveling voor zonbeschermingsproducten) dankzij XL-ProtectTM, een filtertechnologie tegen zonnestralen gecombineerd met het verzachtende thermaal water van La Roche-Posay.
  • AIRLICIUM™ technologie die matterend werkt doordat het talg onmiddellijk absorbeert en zweet afstoot voor een langdurig droog gevoel en anti-glimeffect indien regelmatig opnieuw aangebracht. De formule, verrijkt met SALICYLZUUR & NIACINAMIDE, helpt bestaande imperfecties te verminderen en helpt om UV-geïnduceerde littekens te voorkomen.

Gebruiksadvies
Het zonbeschermingsproduct net voor de blootstelling aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zweten of afdrogen. Uitwendig gebruik.

Extra informatie

Huidverzorging

Huidtype

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anthelios Anti-Imperfecties Crème SPF50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *