Anthelios Zonnecrème Ultra SPF 30

17.95

50 ml

Artikelnummer: MB062821 Categorie:

Beschrijving

La Roche-Posay Anthelios SPF 30 Creme Ultra 50ml biedt zeer hoge breedspectrum bescherming (UVA + UVB) en bescherming tegen sommige schade veroorzaakt door infrarood-A en vervuiling. Geschikt voor gevoelige of reactieve huid en voor zon-intolerante huid bij zeer felle zon.

  • Onder dermatologisch toezicht getest op gevoelige en reactieve huid.
  • Onder oogheelkundig toezicht getest op gevoelige ogen en oogcontour.
  • Getest voor contactlensdragers.

Kan ook rond de ogen worden aangebracht en is bestand tegen transpiratie. Geformuleerd om een prikkend gevoel van de ogen te minimaliseren en bevat een passende hoeveelheid ingrediënten zonder compromis op het vlak van bescherming. Zonder conserveermiddelen en met beschermende verpakking. Het heeft het XL-PROTECT voor een zeer hoge en fotostabiele breedspectrum bescherming tegen UVA en UVB. Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling voor zonneproducten, dankzij het XL-Protect™ filtersysteem, gecombineerd met thermaal water van La Roche-Posay met kalmerende en antioxiderende eigenschappen.

Gebruiksadvies
Vlak voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Uitwendig gebruik.

 

Ingrediënten: XL protect, Glycerine, Thermaal water

Extra informatie

Huidverzorging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anthelios Zonnecrème Ultra SPF 30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *