Acnetherapie

Bij Huidtherapie Heino kunt u terecht wanneer u last heeft van een onzuivere huid, puistjes of mee-eters. Het doel van de behandeling is het voorkomen van verergering van puistjes, mee-eters en littekenvorming. Naast behandelingen worden er ook adviezen gegeven over producten die passend zijn bij uw wensen en huidtype.

De behandeling

Een acnebehandeling bestaat als eerst uit een dieptereiniging. Tijdens de dieptereiniging worden onzuiverheden verwijderd zodat ontstekingen voorkomen kunnen worden.

Daarna wordt de peeling aangebracht. Een peeling zorgt voor een verminderde talg aanmaak in de huid, de poriën worden gereinigd en bacteriën worden gedood. Door de peeling wordt de bovenste, dode, huidlaag verwijderd. Hierdoor kan het talg beter uit de huid vloeien waardoor verstoppingen minder worden.

Het aantal behandelingen die nodig zijn voor het beste resultaat, zijn afhankelijk van de ernst en oorzaak. Het gebruik van thuisproducten werkt voor zeker 50% mee aan het beste resultaat.

Acnebehandelingen kunnen met een aanvullende verzekering vaak vergoed worden. In uw polisvoorwaarden is dit terug te lezen. Soms is een verwijzing van huisarts of dermatoloog nodig.


× Hoe kan ik je helpen?