Over ons

Huidtherapie Heino is een paramedische praktijk gelegen in Heino. U kunt hier terecht voor veel huidtherapeutische behandelingen, maar ook voor schoonheidsbehandelingen.

Mijn naam is Marleen Edens en ben sinds juni 2019 een gediplomeerde huidtherapeut. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteit Register Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Er worden vaak cursussen en nascholingen gevolgd om de beste kwaliteit te behouden.

Werkwijze

Voor het starten met behandelen, wordt er altijd eerst een vrijblijvende en kosteloze intake gehouden. Hierin worden wensen en adviezen besproken en komen we samen tot het beste behandelplan. Er is geen verwijzing nodig om een intake te plannen. Soms is een verwijzing wel nodig wanneer een behandeling vergoed kan worden.

Betaling

U kunt na de behandeling pinnen of contant betalen en krijgt een factuur mee van de behandeling. Deze kan bij een eventuele vergoeding worden ingediend bij de zorgverzekering.

Annuleren/wijzigen afspraak

Wanneer nodig kunnen afspraken 24 uur van te voren worden geannuleerd of gewijzigd. Wanneer die niet tijdig wordt gedaan, kan een vergoeding voor de behandeling in rekening worden gebracht.

× Hoe kan ik je helpen?