Nieuw: de Elvii532 KTP laser

Sinds december zijn wij de gelukkige bezitter van de Elvii532 KTP laser. Deze laser is in te zetten bij het verwijderen van wratjes, vlekjes en vaatjes. Dit kan heel precies, effectief en snel. Benieuwd naar deze laser? Lees dan deze blog.

Hoe werkt de Elvii532 KTP laser?

De Elvii532 KTP laser is een diode laser met een nanometer van 532. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het bloed in de vaatjes en door het pigment van de pigmentvlekken. Daarna wordt het in de huid omgezet in warmte. Het pigment en bloed gaat stollen, waarna het wordt opgeruimd door het lichaam. 

Voordelen

Het behandelen met deze laser is effectief. Vaak is er na 1 behandeling al goed resultaat te zien. De KTP laser is heel precies waardoor lastig bereikbare vaatjes ook effectief te behandelen zijn. De hersteltijd van de huid is niet lang, waardoor er minder kans is op littekens. Na de behandeling kan de huid rood zijn, maar is vaak al na een dag verdwenen. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan soms gevoelig zijn. Het lijkt op het schieten van elastiekjes tegen de huid. 

Na de behandeling

Vaatjes kunnen meteen verdwijnen en pigmentvlekjes verkleuren donkerder waarna er een korstje kan ontstaan. Na drie weken is het resultaat zichtbaar en na vier weken kan er een eventuele tweede behandeling uitgevoerd worden. Het is belangrijk om zo min mogelijk aan de huid te zitten en de huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème met een minimale factor 30 of 50.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *